Tanulni mások sikerességéből

Az Aschner Lipót Kör a hazai innováció politika megújítása érdekében igyekszik a témában érintett minél több szereplőt megszólítani, és bevonni a közös gondolkodásba. Ennek eszközeként, a Kör első vitairatának megjelenését követően, kerekasztal beszélgetést kezdeményezett a vállalkozói szféra képviselőivel.

 

A január 30-i eseményre döntően magyar tulajdonú, sikerességüket hosszabb időn át a nemzetközi piacokon is bizonyító vállalkozások vezetőit hívta meg az esemény két szervezője, Dr. Inzelt Annamária és Lakatos Péter, az Aschner Lipót Kör tagjai. A rendezvénynek a Videoton Holding adott otthont.
A félnapos beszélgetés fő célja az volt, hogy megtalálja azokat a vállalaton belüli és kívüli sikertényezőket (és keretfeltételeket), amelyek lehetővé teszik a jelenlévő cégek sikereinek megismétlését új, most feltörekvő vállalkozások által, illetve a nemzetközileg is sikeres hazai vállalkozások körének bővítését segíthetik. A rendezvényről készült összefoglalót, a részvevő vállalkozások sikerességének legfontosabb közös tanulságait, és elképzeléseit egy jobb innováció politikáról a hír végén lévő mellékelt dokumentumban olvashatják.

A részvevők: