Az Innovációs Rendszer Néhány Metszete – Dr. Inzelt Annamária legújabb könyve

2015. júniusában a JATE Press gondozásában jelent meg Dr. Inzelt Annamária tematikusan szerkesztett cikkeinek gyűjteményéből az Innovációs rendszer néhány metszete c. kötet.
A könyvben szereplő 15 cikk 5 témakör köré csoportosítva mutatja be az elmúlt bő három évtizedben a hazai kutatás-fejlesztési és innovációs gyakorlatról született elemzéseit. Ezek főbb tanulságait a bevezető fejezet egyesíti, egyben tanácsot is adva az olvasónak a kötet forgatásához. Kutatók, hallgatók, az innovációs rendszer működése iránt érdeklődők egyaránt hasznosnak találják majd a kötetet függetlenül attól, hogy a cikkek által lefedett időszakban már foglakoztak e témakörrel, vagy esetleg csak most irányul rá a figyelmük. Egyben olvasva, vagy akár a különböző szempontok szerint, a könyv számos kutatási kérdéssel, problémával szembesíti olvasóját, amelyek jó része még ma is érvényes, vagy éppen töprengésre, és újabb kutatásokra ösztönözhetik akár az olvasót is.
A könyvet az idei könyvhét keretében az SZTE Klebersberg Könyvtárában Laki Mihály és Vilmányi Márton mutatta be a szerzővel beszélgetve. Az esemény rövid beszámolója itt olvasható
Az érdeklődők a kötetet a JATEPress-től az alábbi oldalon tudják megrendelni: JATEPress