Ajánlati felhívás

A Pénzügykutató Zártkörű részvénytársaság munkatársai ebben az évben is elkészítették prognózisukat ?A magyar gazdaság helyzete és kilátásai (2009-2010)" címmel.
 
Részvénytársaságunk kutatói a 2009. első félévi gazdasági folyamatok elemzése mellett közreadják a 2009 második felére és a 2010-re szóló előrejelzésüket is. A tanulmányban a bruttó hazai termék, a külkereskedelem, a beruházások, a közvetlen külföldi tőkeáram-lások, a külső egyensúly és az államháztartás, az ipar, építőipar, kiskereskedelem, mező-gazdaság, a foglalkoztatás, a munkanélküliség, a termelői és fogyasztói áralakulás, a ke-resetek, árfolyamok és kamatok várható változásairól készítettek elemzést és prognózist. Emellett megfogalmazták azt is, miként látják az állami vagyonkezelés folyamatát, vala-mint a gazdasági liberalizáció nyomán a versenyhelyzet alakulását.

A kiadvány ára: 45.000 Ft + ÁFA

A kiadvány készítői: Antalóczy Katalin, Juhász Pál, Halász György, Mohácsi Kálmán, Petschnig Mária Zita, Várhegyi Éva, Voszka Éva. Munkatársaink további információkkal is szívesen állnak rendelkezésükre.

A kiadvány megrendelhető a Pénzügykutató Zrt-nél (1023 Budapest, Felhévízi út 24.) levélben, faxon: 335-0828, vagy e-mailben: info@penzugykutato.hu címen.

Baráti üdvözlettel:
Lengyel László
elnök-vezérigazgató